عصر پنجشنبه ۴ اسفند جشن ششمین سال تأسیس باشگاه ادبی بانوی فرهنگ در حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، در آستانه ششمین سال تأسیس بانوی فرهنگ، جشن شش سالگی این باشگاه ادبی با حضور نویسندگان، اعضای فعال و عادی این باشگاه و اهالی ادبیات برگزار شد.
سارا عرفانی دبیر این باشگاه ادبی، با بیان اینکه ما برای این جشن دو برنامه تدارک دیده بودیم خاطرنشان کرد: برنامه در دو بخش صبح و عصر برگزار شد.
برنامه صبح با عنوان «عصری با زنان نویسنده» با حضور فائضه غفار حدادی بهعنوان مهمان از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
غفار حدادی که اهالی ادبیات بیشتر او را بهعنوان یک روایتنویس میشناسند، درباره دغدغهها و سختیهای نوشتن و چگونه بهتر نوشتن با افراد حاضر در جلسه صحبت کرد.
نویسنده کتاب پنجشنبه فیروزهای تصریح کرد: بعضی از اعضای باشگاه ادبی بانوی فرهنگ از شهرهای تبریز، ارومیه، کرمان، یزد، قزوین، اراک، قم و کرج و بههمراه همسر و فرزندانشان در این دو روز مهمان ما بودند و از نزدیک اعضاء و مربیان با همدیگر گفتوگو کردند.
عرفانی با بیان اينکه برنامه جشن شش سالگی باشگاه ادبی بانوی فرهنگ از ساعت ۲ بعدازظهر در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد، گفت: خوشبختانه استقبال خیلی خوبی از برنامه شد و سالن پر از مهمان بود. بهعنوان دبیر کانون خوش آمدگویی به مهمانان داشتم و سپس از سه کتاب که بهقلم و تلاش نویسندگان خودمان بود رونمایی شد.
بانوی فرهنگ سال
عرفانی در ادامه افزود: از خانم نیلوفر مالک که یک نویسنده فعال و موفق هستند، بهعنوان «بانوی فرهنگ سال» تجلیل شد. خانم مالک یکی از مدرسان و اساتید بانوی فرهنگ هستند، چند گروه دارند که اعضاء در آن، طرح رمانهایشان را مطرح کرده و درباره آنها صحبت میکنند و با راهنمایی و کمک خانم مالک و دستیارشان خانم سمانه خاکبازان این رمانها نوشته میشود.
در جشن سال گذشته از دو کتاب آتنا و راز کنیسه و در اسارت نفرت با راهبری خانم مالک رونمایی شد. امسال هم چند کتاب بهقلم اعضای فعالمان در دست چاپ است؛ اما به مراسم نرسید تا از آنها رونمایی شود. این کتابها هم حاصل راهبریهای خانم مالک هستند.
همچنین در این مراسم از بیستمین اثر خانم نیلوفر مالک با عنوان انتقام رونمایی شد.
روایت زنانه از معدن
دبیر باشگاه ادبی بانوی فرهنگ در ادامه افزود: چند ماه قبل به پیشنهاد وزارت صمت، بههمراه تعدادی از کارگردانان، مستندسازان و بازیگران در قالب « کاروان روایت پیشرفت» از معدن چادرملوی یزد بازدید کردیم. اگر چه الزامی برای نگارش یا تولید بعد از این بازدید نبود؛ اما کتابی با روایتهای من و سه دوست نویسنده دیگرم از دل این بازدید با عنوان «برای میلگردها سعدی بخوان »متولد شد.
این کتاب یک کار مشترک بود. درواقع یک روایت زنانه از سفر چهار نویسنده زن به معدن چادرملو یزد که سختی، زبری و کار مردانه معدن را با ظرافتهای زنانه و با کمک قلم بههم پیوند زدیم.
بنده، و خانمها فائضه غفارحدادی، فاطمه سلیمانی ازندریانی و زینب عرفانیان نویسندگان این کتاب هستیم. البته روز پنجشنبه از ماکت کتاب با حضور مسعود ملکی (مدیر روایت پیشرفت) رونمایی شد و در آیندهای نزدیک کتاب چاپ و در کتابفروشیهای معتبر عرضه خواهد شد.
از دیگر سخنرانی های این نشست، خانم معصومه امیرزاده بودند که به عنوان مسئول آموزش بانوی فرهنگ صحبت کردند.
رونمایی از کتاب سوم
دبیر باشگاه ادبی بانوی فرهنگ به رونمایی سومین کتاب در جشن شش سالگی بانوی فرهنگ اشاره کرد و گفت: در این مراسم از کتاب «فصل توتهای سفید» نوشته خانم سیده عذرا موسوی و با حضور علیاصغر عزتیپاک رونمایی شد.
خانم موسوی جزو شورای اندیشهورزی ما هستند و از چاپ کتابشان توسط انتشارات شهرستان ادب دو هفتهای میگذرد.
نویسنده کتاب لبخند مسیح، تقدیر از شش راهبر کانون ادبی بانوی فرهنگ را از بخشهای دیگر این برنامه عنوان کرد و گفت: ما یک برنامه فشرده چهارماهه با عنوان داستاننویسی پیشرفته داشتیم که شش راهبر، اعضای باشگاه را بهبهترین نحو و به صورت شبانهروزی حمایت کردند تا بتوانند طرح مطلوبی را برای خلق داستان یا رمان ارائه دهند.
خانم سمیه عالمی بهعنوان استاد دوره و راهبر، خانمها معصومه امیرزاده، فاطمه نفری، مریم دوست محمدیان، بنده و فاطمه مقیمی راهبران این دوره بودیم.
بازدید از کتابخانه نادر ابراهیمی
عرفانی به برنامه روز چهارشنبه سوم اسفند باشگاه ادبی بانوی فرهنگ نیز اشاره کرد و گفت: ناگفته نماند اعضای بانوی فرهنگ روز چهارشنبه سوم اسفند از کتابخانه و موزه مرحوم نادر ابراهیمی در خانه شعر و ادبیات بازدید داشتند که در همین کتابخانه گپ وگفتی هم انجام شد. اعضای گروه داستاننویسی پیشرفته که قبلا به چند گروه تقسیم و هر گروه زیر نظر یک مربی اداره میشد، در این روز بهصورت حضوری با مربی خود صحبت و از نقاط ضعف و قوت طرحشان آگاه شدند. از آن جا که بعضی از اعضاء ساکن
تهران نبودند یا به هر علتی شرایط حضور در کلاسها را نداشتند، این دورهمی دوستانه بسیار باارزش بود. بچهها هر سئوالی که داشتند میپرسیدند و مربیان به آنها در حل شدن مسئله کمک میکردند. این دورهمی خیلی خوشایند و رضایت بخش بود.
انتهای پیام/
نظر شما